آغاز ویرایش و ادامه انتخاب رشته داوطلبان دکتری تخصصی سال 97 دانشگاه آزاد اسلامی (2 - خرداد - 1397)
با عنایت به درخواستهای مکرر داوطلبان انتخاب رشته دکتری تخصصی سال 97 دانشگاه آزاد اسلامی به اطلاع می رساند ویرایش رشته / محلها از ساعت 24 روز چهارشنبه 2 خرداد آغاز و تا ساعت 24 روز جمعه 4 خرداد ماه ادامه خواهد داشت، همچنین امکان انتخاب رشته برای داوطلبان فراهم می باشد.

«اطلاعیه»

آغاز ویرایش و ادامه انتخاب رشته داوطلبان دکتری تخصصی سال 97 دانشگاه آزاد اسلامی

داوطلبان مجاز به انتخاب رشته براساس کارنامه صادره از سوي سازمان سنجش آموزش کشور مي توانند متناسب با مجموعه امتحاني خود حداكثر تا ۴۰ رشته / محل را در دانشگاه آزاد اسلامي انتخاب كنند.

داوطلبان با مراجعه با سامانه مرکز سنجش و پذیرش به نشانی www.azmoon.org و با وارد نمودن کد ملی و داوطلبان اتباع غیرایرانی با وارد نمودن کد رهگیری به عنوان نام کاربری و کد شناسه انتخاب رشته ( در پایین کارنامه سازمان سنجش درج شده است ) به عنوان رمز عبور می توانند وارد سامانه شده و نسبت به انتخاب رشته یا ویرایش در دانشگاه آزاد اسلامی اقدام کنند.

شایان ذکر است ویرایش اولویتهای انتخابی داوطلبان فقط   1  نوبت  امکان پذیر است و هیچگونه درخواستی مبنی بر ویرایش مجدد امکان پذیر نمی باشد.