افزایش رشته/محلهای جدید درانتخاب رشته داوطلبان دکتری تخصصی سال 97 دانشگاه آزاد اسلامی (31 - اردیبهشت - 1397)

«اطلاعیه»

با عنایت به افزایش رشته/ محلهای جدید در انتخاب رشته دکتری تخصصی داوطلبان با مراجعه به سامانه مرکز سنجش و پذیرش به نشانی www.azmoon.org و با وارد نمودن کد ملی و داوطلبان اتباع غیرایرانی با وارد نمودن کد رهگیری به عنوان نام کاربری و کد شناسه انتخاب رشته ( در پایین کارنامه سازمان سنجش درج شده است ) به عنوان رمز عبور می توانند وارد سامانه شده و نسبت به انتخاب رشته در دانشگاه آزاد اسلامی اقدام کنند.

داوطلبان مجاز به انتخاب رشته براساس کارنامه صادره از سوي سازمان سنجش آموزش کشور مي توانند متناسب با مجموعه امتحاني خود حداكثر تا ۴۰ رشته / محل را در دانشگاه آزاد اسلامي انتخاب كنند.

شایان ذکر است زمان و نحوه  ویرایش متعاقبا اعلام خواهد شد .