انتخاب رشته داوطلبان دکتری تخصصی سال 97 دانشگاه آزاد اسلامی تمدید شد(30 - اردیبهشت - 1397)

«اطلاعیه»

انتخاب رشته داوطلبان دکتری تخصصی سال 97 دانشگاه آزاد اسلامی تمدید شد

با عنایت به خاتمه یافتن مهلت ثبت نام و نظر به درخواستهای مکرر داوطلبان انتخاب رشته دکتری تخصصی سال 97 دانشگاه آزاد اسلامی برای داوطلبانی که در آزمون سراسری دوره دکتری تخصصی سازمان سنجش  آموزش کشور شرکت کرده اند از ساعت 8 صبح روز دوشنبه31 اردیبهشت ماه تا ساعت 8 صبح روز چهار شنبه 2 خرداد ماه تمدید شد.

داوطلبان مجاز به انتخاب رشته براساس کارنامه صادره از سوي سازمان سنجش آموزش کشور مي توانند متناسب با مجموعه امتحاني خود حداكثر تا ۴۰ رشته / محل را در دانشگاه آزاد اسلامي انتخاب كنند.

داوطلبان با مراجعه با سامانه مرکز سنجش و پذیرش به نشانی www.azmoon.org و با وارد نمودن کد ملی و داوطلبان اتباع غیرایرانی با وارد نمودن کد رهگیری به عنوان نام کاربری و کد شناسه انتخاب رشته ( در پایین کارنامه سازمان سنجش درج شده است ) به عنوان رمز عبور می توانند وارد سامانه شده و نسبت به انتخاب رشته در دانشگاه آزاد اسلامی اقدام کنند.

شایان ذکر است زمان و نحوه  ویرایش متعاقبا اعلام خواهد شد .