انتخاب رشته داوطلبان دکتری تخصصی سال 97 دانشگاه آزاد اسلامی(23 - اردیبهشت - 1397)

«بسمه تعالی»

انتخاب رشته داوطلبان دکتری تخصصی سال 97 دانشگاه آزاد اسلامی

دکتر امیررضا شاهانی در گفتگو با روابط عمومی مرکز سنجش و پذیرش اعلام کرد: « با حمد و ثنای الهی و صلوات بر محمد و آل محمد (ص)، به اطلاع می­رساند که انتخاب رشته دکتری تخصصی سال 97 دانشگاه آزاد اسلامی برای داوطلبانی که در آزمون سراسری دوره دکتری تخصصی سازمان سنجش  آموزش کشور شرکت کرده اند، از ساعت 8 صبح روز چهارشنبه مورخ 97/2/26 آغاز و تا ساعت 24 روز یکشنبه 97/2/30 ادامه دارد.»

رئیس مرکز سنجش و پذیرش در ادامه توضیح داد: «داوطلبان مجاز به انتخاب رشته براساس کارنامه صادره از سوي سازمان سنجش آموزش کشور مي توانند متناسب با مجموعه امتحاني خود حداكثر تا ۴۰ رشته / محل را در دانشگاه آزاد اسلامي انتخاب كنند.»

وی افزود: «داوطلبان با مراجعه با سامانه ثبت نام الکترونیکی مرکز سنجش و پذیرش به آدرس www.azmoon.org و با وارد نمودن کد ملی و داوطلبان اتباع غیرایرانی با وارد نمودن کد رهگیری به عنوان نام کاربری و کد شناسه انتخاب رشته ( در پایین کارنامه سازمان سنجش درج شده است ) به عنوان رمز عبور می­توانند وارد سامانه شده و نسبت به انتخاب رشته در دانشگاه آزاد اسلامی اقدام کنند.»

او خاطر نشان کرد: « زمان ثبت نام دوره های بدون آزمون (استعدادهای درخشان) دکتری تخصصی متعاقباً اعلام خواهد شد.»