«آغاز ثبت نام در کلاسهای زبان انگلیسی برای دانشجویان دکتری که درآزمون تعیین سطح نوبت اول مجاز گردیده اند »(22 - اردیبهشت - 1397)

دکتر شاهانی درگفتگو باروابط عمومی مرکز سنجش و پذیرش اعلام کرد:«پیرو مصوبه شورای برنامه‌ریزی آموزشی دانشگاه مورخ 97/1/21 و به منظور بهبود سطح زبان انگلیسی دانشجویان دوره دکتری تخصصی مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی اقدام به برگزاری کلاس‌های آمادگی زبان انگلیسی نموده است، که شرط ورود به این کلاس‌ها شرکت در آزمون تعیین سطح زبان انگلیسی و کسب حداقل نمره 200 از  1000می‌باشد.»

رئیس مرکز سنجش و پذیرش اشاره کرد:«اولین آزمون تعیین سطح دانشجویان درتاریخ  97/2/14برگزارشد و نتایج آن اعلام گردید. با توجه به نمره کسب شده متقاضیان به سه سطح توانمندی دسته بندی می‌شوند. داوطلبانی که نمره آزمون تعیین سطح آنها بین 200 تا 390 شده می بایست در کلاسهای سطح یک ثبت نام کنند. داوطلبانی که نمره آزمون تعیین سطح آنها بین 400تا590 شده می بایست در کلاسهای سطح دو ثبت نام کنند و داوطلبانی که نمره آزمون تعیین سطح آنها بالاتر از 600 شده می بایست در کلاسهای سطح سه ثبت نام کنند.»

وی افزود:«کلاس‌های فوق به دو صورت حضوری در تهران و الکترونیکی برگزار خواهد شد و هرترم به مدت یک ماه و نیم و 9 ساعت در هفته خواهد بود و در صورتی که میانگین نمرات کسب شده در آزمون‌های پایان هر ترم آموزشی، حداقل 50 باشد نمره مذکور به عنوان جایگزین نمره آزمون زبان EPT دانشجویان دوره دکتری تخصصی قابل پذیرش خواهد بود.»

او خاطر نشان کرد:« پذیرفته شدگان می توانند در صورت تمایل از امروز شنبه 22 اردیبهشت ماه با مراجعه به سامانه مرکزسنجش و پذیرش به نشانی ENGLISH.IAU.AC.IR/ept تا ساعت 24 روز 25 اردیبهشت نسبت به ثبت نام اقدام نمایند.»