«اعلام نتایج آزمون تعیین سطح زبان انگلیسی»(17 - اردیبهشت - 1397)

« باسمه تعالی »

«اعلام نتایج آزمون تعیین سطح زبان انگلیسی»

پیرو مصوبه شورای برنامه‌ریزی آموزشی دانشگاه مورخ 21/1/97 و به منظور بهبود سطح زبان انگلیسی دانشجویان دوره دکتری تخصصی مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی اقدام به برگزاری کلاس‌های آمادگی زبان EPT نموده است، که شرط ورود به این کلاس‌ها شرکت در آزمون تعیین سطح زبان انگلیسی و کسب حداقل نمره 200 از  1000می‌باشد.

با توجه به نمره کسب شده متقاضیان به سه سطح توانمندی دسته بندی می‌شوند. داوطلبانی که نمره آزمون تعیین سطح آنها بین 200 تا 390 شده می بایست در کلاسهای سطح یک ثبت نام کنند و
داوطلبانی که نمره آزمون تعیین سطح آنها بین 400تا590 شده می بایست در کلاسهای سطح دو ثبت نام کنند و داوطلبانی که نمره آزمون تعیین سطح آنها بالاتر از 600 شده می بایست در کلاسهای سطح سه ثبت نام کنند . کلاس‌های مذکور در هر ترم به مدت یک ماه و نیم و 9 ساعت در هفته خواهد بود که جزئیات و روز‌های برگزاری کلاس‌ها متعاقباً اعلام خواهد شد.

در صورتی که میانگین نمرات کسب شده در آزمون‌های پایان هر ترم آموزشی، حداقل 50 باشد نمره مذکور به عنوان جایگزین نمره آزمون زبان EPT دانشجویان دوره دکتری تخصصی قابل پذیرش خواهد بود.

نتایج آزمون تعیین سطح در سایت www.azmoon.net  اعلام شده است .

نظر به درخواستهای مکرر متقاضیانی که موفق به ثبت نام در آزمون تعیین سطح قبلی نشده اند ثبت نام آزمون بعدی از روز شنبه 22  اردیبهشت ماه از طریق سایت english.iau.ac.ir آغاز خواهد شد.