آغاز ثبت نام آزمون EPT اردیبهشت ماه دانشگاه آزاد اسلامی(5 - اردیبهشت - 1397)
ثبت نام آزمون EPT دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شد .
آغاز ثبت نام آزمون EPT اردیبهشت ماه دانشگاه آزاد اسلامی

ثبت نام آزمون EPT دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شد .
این ثبت نام تا ساعت 24 روز یکشنبه 9 اردیبهشت ماه ادامه خواهد داشت .
آزمون EPTدر روز جمعه 21 اردیبهشت ماه 97 به طور همزمان در تهران، شیراز، تبریز، مشهد، اصفهان ، اهواز،کرمانشاه ،کرمان ،رشت و کرج برگزار خواهد شد. زمان دريافت کارت ورود به جلسه از روز چهارشنبه 19 اردیبهشت ماه مي باشد .
داوطلبان می توانند در صورت تمایل با مراجعه به سامانه مرکزسنجش و پذیرش به نشانی ENGLISH.IAU.AC.IR نسبت به ثبت نام اقدام و همچنین از منابع و بودجه بندی سوالات این آزمون آگاهی یابند .
شایان ذکر است پس از برگزاری آزمون، کلید و سوالات از طریق سامانه یاد شده در اختيار داوطلبان قرار خواهد گرفت .