آغاز ثبت نام آزمون EPT فروردین ماه دانشگاه آزاد اسلامی(15 - فروردین - 1397)
آغاز ثبت نام آزمون EPT فروردین ماه دانشگاه آزاد اسلامی
ثبت نام آزمون EPT دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شد .
این ثبت نام تا ساعت 24 روز شنبه 18 فروردین ماه ادامه خواهد داشت .
آزمون EPTدر روز جمعه 31 فروردین ماه 97 به طور همزمان در شهرهای تهران، شیراز، تبریز، مشهد ، اصفهان ، اهواز،کرمانشاه ،کرج ، کرمان و رشت برگزار خواهد شد. زمان دريافت کارت ورود به جلسه از روز چهارشنبه 29 فروردین ماه مي باشد .
داوطلبان می توانند در صورت تمایل با مراجعه به سامانه مرکزسنجش و پذیرش به نشانی ENGLISH.IAU.AC.IR نسبت به ثبت نام اقدام و همچنین از منابع و بودجه بندی سوالات این آزمون آگاهی یابند .
شایان ذکر است پس از برگزاری آزمون، کلید و سوالات از طریق سامانه یاد شده در اختيار داوطلبان قرار خواهد گرفت .