یا مقلب القلوب و الابصار یا مدبر اللیل و النهار یا محول الحول و الاحوال حول حالنا الی احسن الحال (22 - اسفند - 1396)
یا مقلب القلوب و الابصار                      یا مدبر اللیل و النهار
   یا محول الحول و الاحوال                  حول حالنا الی احسن الحال
فرا رسیدن سال جدید و ایام با شکوه بهار را به محضر مردم شریف کشورمان بالاخص خانواده بزرگ و ارزشمند دانشگاه آزاد اسلامی صمیمانه تبریک و تهنیت عرض می نمایم.
آمدن نوروز و آغاز فصل بهار که با تغییر و دگرگونی طبیعت همراه است، سرشار از آیه ها و نشانه های خداوند متعال است که در تمام طول زندگی همراه ماست و فرصت بسیار مغتنمی است تا همچنان که طبیعت لباس کهنه از تن به در می آورد و با طراوت و پر نشاط می شود، ما نیز آیینه قلوب خود را از زنگار ناراستی و کینه و رخوت بزدائیم و امیدوار و پر انرژی مهیای آغاز سال جدید باشیم.
اکنون که در آستانه ورود به سال جدید هستیم این اطمینان را به همه داوطلبان می دهیم که برای جلب رضایت شان و با اتکال به خداوند متعال و اتکا به توانمندی های نیروی انسانی و ظرفیت های موجود، مصمم و استوار گام برخواهیم داشت .
امید است سال 1397 بیش از پیش، سال عزت و سربلندی ایران اسلامی و ذلت و خواری دشمنان این مرز و بوم باشد.