آغاز ثبت نام آزمون EPT اسفند ماه دانشگاه آزاد اسلامی(5 - اسفند - 1396)
ثبت نام آزمون EPT دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شد .

آغاز ثبت نام آزمون EPT اسفند ماه دانشگاه آزاد اسلامی
ثبت نام آزمون EPT دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شد .
این ثبت نام تا ساعت 24 روز سه شنبه 8 اسفند ماه ادامه خواهد داشت .
آزمون EPTدر روز جمعه 18 اسفند ماه  96 به طور همزمان در شهرهای تهران، شیراز، تبریز، مشهد ، اصفهان ، اهواز،کرمانشاه ،کرج و رشت برگزار خواهد شد. زمان دريافت کارت ورود به جلسه از روز چهارشنبه 16 اسفند ماه مي باشد .
داوطلبان می توانند در صورت تمایل با مراجعه به سامانه مرکزسنجش و پذیرش به نشانی ENGLISH.IAU.AC.IR نسبت به ثبت نام اقدام و همچنین از منابع و بودجه بندی سوالات این آزمون آگاهی یابند .
شایان ذکر است پس از برگزاری آزمون، کلید و سوالات از طریق سامانه یاد شده در اختيار داوطلبان قرار خواهد گرفت .