انتشار سوالات و کلید آزمون جامع پیش درمانگاهی دامپزشکی بهمن ماه دانشگاه آزاد اسلامی (21 - بهمن - 1396)
سوالات و کلید آزمون جامع پیش درمانگاهی دامپزشکی بهمن ماه دانشگاه آزاد منتشر شد.

سوالات و کلید آزمون جامع پیش درمانگاهی دامپزشکی بهمن ماه دانشگاه آزاد منتشر شد.
داوطلبان می توانند با مراجعه به سامانه این مرکز به نشانی www.azmoon.net نسبت به مشاهده سوالات وکلید آزمون اقدام کنند. همچنین داوطلبان در صورت اعتراض به سوال یا کلید این آزمون می توانند حداکثر تا ساعت 10صبح دوشنبه 23 بهمن ماه صرفاً از طریق همین سامانه نسبت به ثبت اعتراض خود اقدام نمایند. پس از پایان مهلت فوق هیچگونه اعتراض در خصوص این آزمون پذیرفته نخواهد شد.
آزمون جامع پیش درمانگاهی دامپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی هر سال تحصیلی در دو نوبت شهریور و بهمن ماه ، در واحدهای دانشگاهی مجری رشته دکتری حرفه ای دامپزشکی برگزار می شود .نتایج این آزمون به واحدهای محل تحصیل دانشجویان این رشته اعلام خواهد شد.