اعلام نتایج تکمیل ظرفیت آزمون کارشناسی ارشد 1396دانشگاه آزاد اسلامی (18 - بهمن - 1396)
نتایج تکمیل ظرفیت آزمون کارشناسی ارشد 1396 دانشگاه آزاد اسلامی فردا پنج شنبه 19 بهمن ماه اعلام می شود.

اعلام نتایج تکمیل ظرفیت آزمون کارشناسی ارشد 1396دانشگاه آزاد اسلامی

داوطلبان می توانند با مراجعه به سامانه این مرکز به نشانی www.azmoon.net از نتایج انتخاب رشته خود اطلاع یابند.
پذیرفته شدگان می توانند با مراجعه به پورتال این مرکز به نشانی sanjesh.iau.ac.ir در قسمت راهنمای ثبت نام از مدارک لازم جهت ثبت نام آگاهی یابند و مطابق زمان بندی اعلام شده به محل دانشگاهی قبولی جهت ثبت نام مراجعه نمایند. همچنین متعاقباً کارنامه داوطلبان در سامانه این مرکز به نشانی www.azmoon.com قرار خواهد گرفت.