تعدادی رشته /محل گروه علوم پزشکی به سامانه ثبت نام تکمیل ظرفیت آزمون سراسری 96 اضافه گردید (15 - بهمن - 1396)
به اطلاع کلیه داوطلبان متقاضی شرکت در تکمیل ظرفیت گروه علوم پزشکی آزمون سراسری96 می رساند تعدادی رشته/ محل جدید به سامانه تکمیل ظرفیت آزمون سراسری 96 اضافه گردید.
اطلاعیه شماره 2

كليه داوطلبانی که در آزمون سراسری (پزشکی ) 96 سازمان سنجش آموزش کشور شرکت نموده اند و در نیمسال اول سال تحصیلی 97-96 در هیچ یک از واحدهای دانشگاه آزاد ثبت نام ننموده اند، مجاز به ثبت نام در تکمیل ظرفیت این دوره می باشند و مي توانند با مراجعه به سامانه اين مركز به نشاني www.azmoon.org نسبت به انتخاب حداكثر بيست رشته/ محل دانشگاهي اقدام نمايند.
امكان ويرايش رشته / محل هاي انتخابي تا پايان مدت زمان ثبت نام براي داوطلبان فراهم مي باشد.

روابط عمومي مركز سنجش و پذيرش دانشگاه آزاد اسلامي