رشته /محل های تکمیل ظرفیت گروه علوم پزشکی به سامانه ثبت نام تکمیل ظرفیت آزمون سراسری 96 اضافه گردید (11 - بهمن - 1396)
ثبت نام انتخاب رشته مرحله تكميل ظرفيت رشته هاي آزمون سراسری 1396دانشگاه آزاد اسلامي که از روز 28 دی ماه آغاز شده بود تا ساعت 24 روز جمعه 20بهمن ماه تمدید شد و رشته/ محل های تکمیل ظرفیت گروه علوم پزشکی نیز به سامانه تکمیل ظرفیت آزمون سراسری 96 اضافه گردید.

كليه داوطلبانی که در آزمون سراسری (پزشکی ) 96 سازمان سنجش آموزش کشور شرکت نموده اند و در نیمسال اول سال تحصیلی 97-96 در هیچ یک از واحدهای دانشگاه آزاد ثبت نام ننموده اند، مجاز به ثبت نام در تکمیل ظرفیت این دوره می باشند و مي توانند با مراجعه به سامانه اين مركز به نشاني www.azmoon.orgنسبت به انتخاب حداكثر بيست رشته/ محل دانشگاهي اقدام نمايند.
امكان ويرايش رشته / محل هاي انتخابي تا پايان مدت زمان ثبت نام براي داوطلبان فراهم مي باشد.

روابط عمومي مركز سنجش و پذيرش دانشگاه آزاد اسلامي