آغاز ثبت نام آزمون EPT بهمن ماه دانشگاه آزاد اسلامی(7 - بهمن - 1396)
ثبت نام آزمون EPT دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شد.

آغاز ثبت نام آزمون EPT بهمن ماه دانشگاه آزاد اسلامی
ثبت نام آزمون EPT دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شد .
این ثبت نام تا ساعت 23 روز شنبه 14 بهمن ماه ادامه خواهد داشت .
آزمون EPTدر روز جمعه 27 بهمن ماه۹6 به طور همزمان در شهرهای تهران، شیراز، تبریز، مشهد ، اصفهان ، اهواز،کرمانشاه و اردبیل برگزار خواهد شد . زمان دريافت کارت ورود به جلسه از روز چهارشنبه 25 بهمن ماه مي باشد .
داوطلبان می توانند در صورت تمایل با مراجعه به سامانه مرکزسنجش وپذیرش به نشانی ENGLISH.IAU.AC.IR نسبت به ثبت نام اقدام و همچنین از منابع و بودجه بندی سوالات این آزمون آگاهی یابند .
شایان ذکر است پس از برگزاری آزمون، کلید و سوالات از طریق سامانه یاد شده در اختيار داوطلبان قرار خواهد گرفت .