آغاز ثبت نام تكميل ظرفيت آزمون کارشناسی ناپیوسته و سراسری(به غیر از علوم پزشکی) 1396 دانشگاه آزاد اسلامي(27 - دی - 1396)
ثبت نام انتخاب رشته مرحله تكميل ظرفيت رشته هاي آزمون سراسری و کارشناسی ناپیوسته 1396 دانشگاه آزاد اسلامي از ساعت 8 صبح روز پنج شنبه 96/10/28 آغاز مي شود و تا ساعت 24 روز شنبه 96/11/14 ادامه خواهد داشت.

ثبت نام انتخاب رشته مرحله تكميل ظرفيت رشته هاي آزمون سراسری و کارشناسی ناپیوسته 1396 دانشگاه آزاد اسلامي از ساعت 8 صبح روز پنج شنبه 96/10/28 آغاز مي شود و تا ساعت 24 روز شنبه  96/11/14  ادامه خواهد داشت.
كليه داوطلبان حاضردرجلسه آزمون های سراسری و کارشناسی ناپیوسته 96 سازمان سنجش آموزش کشور شرکت نموده اند و در نیمسال اول سال تحصیلی 97-96 در هیچ یک از واحدهای دانشگاه آزاد ثبت نام ننموده اند، مجاز به ثبت نام در تکمیل ظرفیت این دوره می باشند  و مي توانند با مراجعه به سامانه اين مركز به نشاني www.azmoon.org نسبت به انتخاب حداكثر بيست رشته/ محل دانشگاهي اقدام نمايند. امكان ويرايش رشته / محل هاي انتخابي تا پايان مدت زمان ثبت نام براي داوطلبان فراهم مي باشد.

روابط عمومي مركز سنجش و پذيرش دانشگاه آزاد اسلامي