آغاز ثبت نام بر اساس سوابق تحصیلی در مقاطع كارشناسي پيوسته و نا پیوسته نیمسال دوم 97-96 دانشگاه آزاد اسلامی (27 - دی - 1396)
ثبت نام بر اساس سوابق تحصیلی در مقاطع كارشناسي پیوسته و ناپيوسته نیمسال دوم 97-96 از 8 صبح روز پنجشنبه 96/10/28 آغاز می شود و تا ساعت 24 روز چهارشنبه 96/11/11 ادامه خواهد داشت.
آغازثبت نام بر اساس سوابق تحصیلی در مقاطع كارشناسي پيوسته و نا پیوسته نیمسال دوم 97-96 دانشگاه آزاد اسلامی
کلیه متقاضیان ثبت نام براساس سوابق تحصیلی مقاطع كارشناسي پیوسته و ناپيوسته دانشگاه آزاد اسلامی می توانند با مراجعه به سامانه این مرکز به نشانیwww.azmoon.org ابتدا دفترچه راهنمای ثبت نام را دریافت و پس از مطالعه و کسب آگاهی های کامل در خصوص انتخاب رشته، در صورت تمایل و داشتن شرایط لازم بعد از تهیه کارت اعتباری، نسبت به ثبت نام در20رشته /محل اقدام نمایند.
شايان ذكر است داشتن ديپلم كامل نظام قديم متوسطه و يا مدرك پيش دانشگاهي نظام جديد متوسطه و همچنين داشتن مدرك كارداني (پيوسته و ناپيوسته)برای ثبت نام داوطلبان در دوره پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی مقطع كارشناسي پيوسته الزاميست.
متقاضيان كارشناسي ناپيوسته با دارا بودن مدرك كارداني(پيوسته و ناپيوسته) وكارداني دانشگاه جامع علمي كابردي مي توانند در هر رشته اي از كارشناسي ناپيوسته بر اساس معدل مندرج در مدرک فارغ التحصیلی مقطع کاردانی، ثبت نام نمایند.