آغاز ثبت نام آزمون EPT دی ماه دانشگاه آزاد اسلامی (9 - دی - 1396)
ثبت نام آزمون EPT دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شد .

آغاز ثبت نام آزمون EPT دی ماه دانشگاه آزاد اسلامی
ثبت نام آزمون EPT دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شد .
این ثبت نام تا ساعت 23 روز چهارشنبه 13 دی ماه ادامه خواهد داشت .
آزمون EPT در روز جمعه 22 دی ماه۹۶ به طور همزمان در شهرهای اصفهان، اهواز، تبریز، تهران، ساری، شیراز، کرمان و مشهد برگزار خواهد شد و زمان دريافت کارت ورود به جلسه از روز چهارشنبه 20 دی ماه مي باشد .
داوطلبان می توانند در صورت تمایل با مراجعه به سامانه مرکز سنجش و پذیرش به نشانی ENGLISH.IAU.AC.IR نسبت به ثبت نام اقدام و همچنین از منابع و بودجه بندی سوالات این آزمون آگاهی یابند .
شایان ذکر است پس از برگزاری آزمون، سوالات و کلید سوالات از طریق سامانه یاد شده در اختيار داوطلبان قرار خواهد گرفت