در خصوص متقاضیان رشته موسیقی مقطع کارشناسی پیوسته واحد تهران مرکزی (9 - دی - 1396)

«به نام خدا»

درخصوص متقاضیان رشته موسیقی مقطع کارشناسی پیوسته واحد تهران مرکزی که مصاحبه آنان در روز پنجشنبه مورخ 30/09/96 به دلیل تعطیلی مراکز آموزشی در سطح تهران لغو گردید به اطلاع می رساند: لازم است این داوطلبان برای انجام مصاحبه فرهنگی و آزمون عملی مطابق جدول ذیل به واحد دانشگاهی مراجعه نمایند. بدیهی است نتیجه قطعی پذیرش دعوت شدگان به آزمون عملی این رشته متعاقباً اعلام می گردد. ضمناً لازم است داوطلبان مبلغ 300000 ریال بابت هزینه برگزاری آزمون عملی به شماره حساب 0215955863000 نزد بانک ملی ایران شعبه دانشگاه آزاد اسلامی به نام سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی (قابل پرداخت در کلیه شعب بانک ملی) واریز نموده و فیش بانکی آن را در هنگام مراجعه برای مصاحبه تحویل نمایند.

تاریخ

روز

جنسیت

ساعت