برگزاری مصاحبه درخصوص متقاضیان رشته موسیقی مقطع کارشناسی پیوسته در واحد تهران مرکزی(22 - آذر - 1396)

«به نام خدا»

با عنایت به برگزاری مصاحبه برای متقاضیان رشته موسیقی مقطع کارشناسی پیوسته در واحد تهران مرکزی به اطلاع می رساند: لازم است داوطلبان برای انجام مصاحبه فرهنگی و آزمون عملی در موعد مقرر مطابق جدول ذیل به واحد دانشگاهی مراجعه نمایند. بدیهی است نتیجه قطعی پذیرش دعوت شدگان به آزمون عملی این رشته متعاقباً اعلام می گردد. ضمناً لازم است داوطلبان مبلغ 300000 ریال بابت هزینه برگزاری آزمون عملی به شماره حساب 0215955863000 نزد بانک ملی ایران شعبه دانشگاه آزاد اسلامی به نام سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی (قابل پرداخت در کلیه شعب بانک ملی) واریز نموده و فیش بانکی آن را در هنگام مراجعه برای مصاحبه تحویل نمایند.

متقاضیان مشمول لازم است تا اعلام نتایج مصاحبه و اعلام اسامی افراد قبول قطعی، تکلیف وظیفه عمومی خود را به موقع انجام دهند تا با مشکل مواجه نگردند.

تاریخ

پنج شنبه

خواهران

9 الی 16