اعلام نتایج تکمیل ظرفیت آزمون کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی 1396دانشگاه آزاد اسلامی (17 - مهر - 1396)
نتایج تکمیل ظرفیت آزمون کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی 1396 دانشگاه آزاد اسلامی ساعت 18:30 امروز یکشنبه 16مهر اعلام می شود.

داوطلبان می توانند با مراجعه به سامانه این مرکز به نشانی www.azmoon.net از نتایج انتخاب رشته خود اطلاع یابند.

پذیرفته شدگان می توانند با مراجعه به پورتال این مرکز به نشانی sanjesh.iau.ac.ir در قسمت راهنمای ثبت نام از مدارک لازم جهت ثبت نام آگاهی یابند .

داوطلبان می توانند از روز سه شنبه 18 مهر با مراجعه به سامانه این مرکز به نشانی www.azmoon.com کارنامه خود را دریافت کنند .

پذیرفته شدگان جهت اطلاع از زمان ثبت نام می توانند به سایت اینترنتی واحد دانشگاهی محل پذیرش مراجعه نمایند .درصورت عدم
اعلام زمان بندی از سوی واحد دانشگاهی محل پذیرش، پذیرفته شدگان لازم است روز سه شنبه 18 مهر ماه جهت طی فرآیند ثبت نام به واحددانشگاهی محل پذیرش خود مراجعه نمایند.