17مهر ماه ،آغاز ثبت نام تكميل ظرفيت آزمون سراسري 1396 دانشگاه آزاد اسلامي(17 - مهر - 1396)
ثبت نام انتخاب رشته مرحله تكميل ظرفيت رشته هاي با آزمون سراسري 1396دانشگاه آزاد اسلامي فردا دوشنبه 17مهر ماه آغاز مي شود . اين ثبت نام تا ساعت 24 روز جمعه 21 مهر ماه ادامه خواهد داشت .
17مهر ماه ،آغاز ثبت نام تكميل ظرفيت آزمون سراسري 1396 دانشگاه آزاد اسلامي

کلیه داوطلبان حاضر در جلسه آزمون سراسری که متقاضی تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی می باشند و در مرحله قبلي انتخاب رشته دانشگاه آزاد اسلامي شركت نموده يا ننموده اند ، مي توانند با مراجعه به سامانه اين مركز به نشاني www.azmoon.org نسبت به انتخاب حداكثر بيست رشته / محل دانشگاهي اقدام نمايند. امكان ويرايش رشته / محل هاي انتخابي تا پايان مدت زمان ثبت نام براي داوطلبان فراهم مي باشد.

نتایج پذیرفته شدگان تا پایان مهر ماه اعلام خواهد شد .

روابط عمومي مركز سنجش و پذيرش دانشگاه آزاد اسلامي