آخرين جزئيات ثبت نام رشته هاي بدون آزمون كارشناسي پيوسته دانشگاه آزاد اسلامي(16 - مهر - 1396)
با عنايت به درخواست تعداد زيادي از متقاضيان ثبت نام دررشته هاي بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامي در مقطع كارشناسي پيوسته به اطلاع مي رساند كه امكان ثبت نام در تعدادي از اين رشته ها در واحدهاي دانشگاهي خارج از استان تهران كه ظرفيت ثبت نام آنها تكميل شده است به شرح ذيل ، فراهم گرديده است .

كليه متقاضيان مي توانند از ساعت 10 صبح روز دوشنبه 10مهر ماه با مراجعه به سامانه مركز سنجش و پذيرش دانشگاه آزاد اسلامي به نشاني www.azmoon.org پس از مطالعه دفترچه راهنما و تهيه كارت اعتباري نسبت به ثبت نام اقدام نمايند .

همچنين امكان ثبت نام در ساير رشته هاي بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامي در مقاطع كارداني و كارشناسي پيوسته و ناپيوسته كه تاكنون ظرفيت ثبت نام آنان تكميل نشده است همچنان ادامه دارد .

شايان ذكر است امكان ثبت نام در ساير رشته / محلها خارج از ليست اعلام شده ذيل كه ظرفيت ثبت نام آنان تكميل گرديده است در اين نيمسال فراهم نمي باشد و در خصوص شرايط ثبت نام رشته هاي بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامي در مقاطع كارداني و كارشناسي پيوسته و ناپيوسته در نيمسال دوم 97-96 متعاقباً اطلاع رساني خواهد شد .

ليست رشته و محل هاي دانشگاهي در مقطع كارشناسي پيوسته كه ظرفيت ثبت نام آنان افزايش يافته است :

حقوق : واحدهاي اروميه ، رشت ، خميني شهر

روانشناسي : واحدهاي قم ، خميني شهر ، خوراسگان (اصفهان ) ، رشت ، كرج

حسابداري : واحدهاي كرج ، خوراسگان (اصفهان)

مهندسي پزشكي : واحدهاي مشهد ، رشت