اعلام نتايج رشته هاي باآزمون كارشناسي ناپيوسته1396دانشگاه آزاد اسلامي(16 - مهر - 1396)
نتایج رشته هاي با آزمون كارشناسي ناپيوسته 1396دانشگاه آزاداسلامی امروز یکشنبه 2 مهر اعلام می شود.

كليه داوطلباني كه اقدام به انتخاب رشته درآزمون كارشناسي ناپيوسته دانشگاه آزاد اسلامي نموده اند، ميتوانند از ساعت 14 امروز با مراجعه به سامانه اين مركزبه نشاني www.azmoon.com از نتيجه انتخاب خود مطلع شوند .

پذيرفته شدگان ميتوانند بامراجعه به سامانه اين مركز به نشاني sanjesh.iau.ac.ir نسبت به مدارك لازم جهت ثبت نام آگاهي يابند.

روابط عمومي مركزسنجش وپذيرش دانشگاه آزاد اسلامي