اعلام نتایج انتخاب رشته داوطلبان آزمون سراسری سال 1396 در دانشگاه آزاد اسلامی(16 - مهر - 1396)
نتایج انتخاب رشته داوطلبان آزمون سراسری 1396 در دانشگاه آزاد اسلامی ساعت 11 امروز پنج شنبه 23 شهریور ماه اعلام می شود.

داوطلبان می توانند با مراجعه سامانه این مرکز به نشانی www.azmoon.com از نتایج آزمون خود اطلاع یابند.

پذیرفته شدگان می توانند از امروز با مراجعه به پورتال این مرکز به نشانی sanjesh.iau.ac.ir در قسمت راهنمای ثبت نام ازتاریخ و مدارک لازم جهت ثبت نام آگاهی یابند.

بازیابی شناسه ( کد شناسه 7 رقمی دانشگاه آزاد اسلامی) و پرونده از طریق شماره تلفن گویای 4743 و شماره گیری کلید شماره 3 فراهم می باشد.

شایان ذکر است ثبت نام رشته های بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامی در مقاطع کاردانی و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته از طریق سامانه www.azmoon.org همچنان ادامه دارد.