اعلام نتایج دوره های بدون آزمون دکتری تخصصی و کارشناسی ارشد سال 96(16 - مهر - 1396)
نتایج دوره های دکتری تخصصی بدون آزمون ویژه استعدادهای درخشان وکارشناسی ارشد 96 ویژه استعدادهای درخشان و فارغ التحصیلان ممتاز دانشگاه آزاد اسلامی تا ساعت 15 امروز چهار شنبه 15 شهریور اعلام می شود.

اعلام نتایج دوره های بدون آزمون دکتری تخصصی و کارشناسی ارشد( ویژه استعدادهای درخشان) سال 96 دانشگاه آزاد اسلامی

داوطلبان می توانند با مراجعه به سامانه این مرکز به نشانی www.azmoon.com از نتایج آزمون خود اطلاع یابند.
پذیرفته شدگان می توانند از روز یکشنبه 19 شهریور ماه با مراجعه به پورتال این مرکز به نشانیsanjesh.iau.ac.ir و دریافت راهنمای ثبت نام از زمان و مدارک لازم جهت ثبت نام آگاهی یابند.
امکان بازیابی شماره پرونده از طریق شماره تلفن گویای 4743 و شماره گیری کلید شماره 3 فراهم می باشد.