آغاز انتخاب رشته کارشناسی ناپیوسته با آزمون 1396دانشگاه آزاد اسلامی(16 - مهر - 1396)
انتخاب رشته كارشناسي ناپيوسته با آزمون دانشگاه آزاد اسلامی ازساعت 14 امروز دو شنبه 13 شهریور ماه آغاز مي شود.

دکتر امیررضا شاهانی گفت:«کلیه داوطلبان شرکت کننده در آزمون کارشناسی ناپیوسته که رشته امتحانی آنها در دوره با آزمون دانشگاه آزاد اسلامی ارائه شده است می توانند با مراجعه به سامانه این مرکز به نشانیwww.azmoon.org نسبت به انتخاب حداکثر 10 رشته/ محل اقدام کنند.»
سرپرست مرکز سنجش و پذیرش در ادامه افزود: « انتخاب رشته از امروز 13 شهریور ماه آغاز و تا ساعت24 روز یکشنبه 19شهریور ماه ادامه خواهد داشت. »
دکتر امیررضا شاهانی خاطر نشان کرد:« با توجه به محدودیت رشته های ارائه شده در دوره با آزمون دانشگاه آزاد اسلامی داوطلبان قبل از تهیه کارت اعتباری ثبت نام از رشته های ارائه شده در این دوره اطلاع حاصل نمایند.»
وی در پایان گفت:«نتایج انتخاب رشته کارشناسی ناپیوسته 1396دانشگاه آزاد اسلامی هفته آخر شهریور اعلام خواهد شد.»