نتایج آزمون دکتری تخصصی سال 96 دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد .(16 - مهر - 1396)
نتایج آزمون دکتری تخصصی1396 عصر روز شنبه 4 شهریور ماه توسط سازمان سنجش آموزش کشور بر روی سامانه www.sanjesh.org قرار گرفت .

نتایج آزمون دکتری تخصصی سال 96 دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد .

کارنامه کلیه داوطلبان حاضر در جلسه مصاحبه این آزمون در دانشگاه آزاد اسلامی تا ساعت 19 امروز بر روی پایگاه اعلام نتایج مرکز سنجش و پذیرش به نشانی www.azmoon.com قرار خواهد گرفت .

پذیرفته شدگان آزمون دکتری تخصصی 1396 دانشگاه آزاد اسلامی می توانند جهت اطلاع از تاریخ و چگونگی ثبت نام و مدارک مورد نیاز به اطلاعیه ذیل مراجعه نمایند .

شایان ذکر است نتایج دوره بدون آزمون این مقطع ویژه استعداد های درخشان در دانشگاه آزاد اسلامی متعاقبا اعلام خواهد شد.